Ademhalings coaching

Ademhaling training van René Valk Certified Instructor

Maak een afspaak

Meer weten over Ademhalings coaching?

Stuur een mail:

Enthousiast!

Ademhalen is één

Goed ademhalen is je beste medicijn. Tegen kwalen, ziektes, stress en een slecht humeur. Daarom staat goed ademhalen op één bij renevalk.com. Het zorgt ervoor dat je bloed rijk is aan zuurstof en arm aan koolstofdioxide. Dat zorgt weer voor een gezond lichaam en een scherpe geest. Moeilijk? Nee. We besteden er gewoon te weinig aandacht aan in onze gehaaste maatschappij.

Bij renevalk.com leren we je graag (weer) hoe het moet: goed, volledig ademhalen. En minder verzuren.

Ervaringen van anderen

Rene heeft het hele team van New Female Leaders een geweldige training gegeven. Zijn aanpak is professioneel, van goede kwaliteit en hij stelt iedereen goed op zijn/haar gemak.
Fantastische ervaring om nooit te vergeten! René en Nancy werken goed samen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooie afwisseling en fijne gesprekken met zowel de coaches als de andere deelnemers. Ook de verzorging in Fort Beemster was top! Een hele veilige setting en uitnodigende sfeer!
Van rennen met m’n tong op m’n hielen naar moeiteloos een halve marathon, mudruns en Strong Viking. Dat heeft Natuurlijk Sportief mij gebracht. En dat ook nog met veel lol! Veel leuker dan de bootcamp. Als mensen mij vragen wat Natuurlijk Sportief is, dan zeg ik: Buiten spelen. En daar fit mee worden.
Ik werk als vrachtwagenchauffeur en om fit te blijven begon ik met hardlopen ‘’maar alleen hardlopen is zo saai. Wat wij doen is absoluut niet statisch.’’ Het geeft heel veel voldoening om iedere week op deze manier te sporten. Kijk wereldkampioen hoeven we niet te worden dus de lat ligt niet te hoog
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden