Ademhalings coaching

Ademhaling training van René Valk Certified Instructor

Maak een afspaak

Meer weten over Ademhalings coaching?

Stuur een mail:

Enthousiast!

Ademhalen is één

Goed ademhalen is je beste medicijn. Tegen kwalen, ziektes, stress en een slecht humeur. Daarom staat goed ademhalen op één bij renevalk.com. Het zorgt ervoor dat je bloed rijk is aan zuurstof en arm aan koolstofdioxide. Dat zorgt weer voor een gezond lichaam en een scherpe geest. Moeilijk? Nee. We besteden er gewoon te weinig aandacht aan in onze gehaaste maatschappij.

Bij renevalk.com leren we je graag (weer) hoe het moet: goed, volledig ademhalen. En minder verzuren.

Ervaringen van anderen

Ik kwam voor het ijsbad maar kreeg zoveel meer. Ik heb als "control freak" mogen en kunnen ervaren wat los laten is. Ik kwam figuurlijk in een warm bad terecht.
het was een zeer waardevolle middag. Een fijne locatie, een fijne, gezellig een veilige sfeer. Rene vind verbinding erg belangrijk en dat heeft hij ook zeker gecreeerd.
Van rennen met m’n tong op m’n hielen naar moeiteloos een halve marathon, mudruns en Strong Viking. Dat heeft Natuurlijk Sportief mij gebracht. En dat ook nog met veel lol! Veel leuker dan de bootcamp. Als mensen mij vragen wat Natuurlijk Sportief is, dan zeg ik: Buiten spelen. En daar fit mee worden.
Het hoogtepunt was uiteraard het ijsbad. Wat leuk is, is dat we zelf het bad vulden met ijs, waardoor je echt toewerkt naar het ijsbad zelf, je maakte zelf echt deel uit van het hele proces.
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden