Bekende Nederlanders bij René in bad

Denise Kielholtz in een IJsbad tijdens een Wim Hof Fundamentals Workshop met fotoshoot Certified Instructor
Vanuit mijn sport heb ik een aantal dingen ervaren die mij mentaal dwars zaten. Voor mij was het ijsbad, een extreme uitdaging. Na de ademhalingsoefeningen met Rene, voelde ik me veilig en zelfverzekerd genoeg om die uitdaging aan te gaan. Door Rene voelde ik mij op me gemak, en heb ik deze uitdaging "genaild"! Ook alle tegenslagen die ik de afgelopen tijd heb meegemaakt heb ik in dat ijsbad achter gelaten. Dankjewel Rene voor deze mooie ervaring!
De adem sessie met ijsbad bij Rene was een mooie ervaring die me dichter bij mezelf hebben gebracht, Rene is professioneel en kundig Ik voelde me gedragen

Er gebeuren mooie dingen!
Afgelopen zomer heeft er photoshoot plaatsgevonden bij Fort Resort Beemster. Zes bekende Nederlanders in het blad van Chantal Janzen voor een IJsbadsessie en René mocht ze begeleiden.

De gasten kregen een uitgebreide ademhalingssessie en namen daarna plaats in het IJsbad. Op de Google reviews pagina liet Denise “Miss Dynamite” Kielholtz een prachtige reactie achter en ook Fajah Lourens plaatste deze mooie post op haar instagram.

Faya Lourens plaatse een mooie post op Instagram over René Valk

Bekijk ook

Certified Instructor Wim Hof fundamentals workshop
WIM HOF FUNDAMENTALS

Wim Hof Fundamentals

Happy, Healty and Strong live, voelen is begrijpen. Je leert alles op het gebied van ademhaling, koude en mindset.

Wim Hof 1-op-1 met René Valk
WAAROM EEN IJSBAD

Waarom een IJsbad

Waarom een ijsbad goed voor je is

Certified Instructor Wim Hof 1-op-1 met René Valk
WIM HOF 1 OP 1

Wim Hof 1 op 1

Boek een Wim Hof Privé-sessie met René

Ervaringen van anderen

Het hoogtepunt was uiteraard het ijsbad. Wat leuk is, is dat we zelf het bad vulden met ijs, waardoor je echt toewerkt naar het ijsbad zelf, je maakte zelf echt deel uit van het hele proces.
Ik werk als vrachtwagenchauffeur en om fit te blijven begon ik met hardlopen ‘’maar alleen hardlopen is zo saai. Wat wij doen is absoluut niet statisch.’’ Het geeft heel veel voldoening om iedere week op deze manier te sporten. Kijk wereldkampioen hoeven we niet te worden dus de lat ligt niet te hoog
Ik heb niets aan te merken, enige opmerking is dat ik iedereen aanraadt dit eens te gaan ervaren!
- Inge
Als kind speelde ik graag buiten om dan aan het eind van de dag met rode blos op mijn wangen thuis te komen. Als volwassene sport ik graag. Mezelf fysiek uitdagen. Die uitdaging en het blije-kind-gevoel hervind ik bij Natuurlijk Sportief. Spelenderwijs alle spiergroepen trainen, zonder prestatiedwang. Helemaal jezelf kunnen zijn. Lachen, lol maken, plezier beleven, én daarmee topfit worden. Dát maakt Natuurlijk Sportief voor mij de allerleukste manier om lekker fysiek bezig te zijn.

Hoe ging het boeken?

WHM Fundamentals Workshop 28 oktober 2023

Super!

Bedankt voor jouw boeking / reservering!
Ik zie je graag!

Met "koude" en warme groet,

René Valk

Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden