Winterwandeling

Winterwandeling

Kou is je vriend, niet je vijand. ‘Good old’ Hippocrates wist het al. De huidige wetenschap weet het nu ook. Kou beïnvloedt je immuunsysteem en verbetert je weerstand.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om zich eraan over te geven. Daarom gaat René je voor. Koude training moet je ervaren. Koud afdouchen is een mooi begin. Wie weet hoe ver je gaat, als je het positieve effect ervan merkt. De 1e Winterwandeling van Nederland.

We lopen in korte broek en t-shirt (optioneel). ca 5 km. Wim Hof style, met uitleg en oefeningen om het lichaam te versterken. Deelname is kosteloos incl. evaluatie. Meenemen: jas en/of trui, (in rugzak, oid) Start en Finish in Langedijk.

Bekijk ook

Certified Instructor Denise Kielholtz in een IJsbad tijdens een Wim Hof Fundamentals Workshop met fotoshoot
BEKENDE NEDERLANDERS BIJ RENÉ IN BAD

Bekende Nederlanders bij René in bad

6 bekende Nederlanders stapten bij René Valk in het ijsbad

Follow Me Modules met René Valk
FOLLOW ME MODULES

Follow Me Modules

Één aanspreekpunt voor jouw totale vitaliteit
Van voeding naar beweging tot aan mentale gezondheid.

Buiten Spelen met NatuurlijkSportief Alkmaar
NATUURLIJKSPORTIEF

NatuurlijkSportief

Vergeet alles wat je weet over sport

Ervaringen van anderen

Ik kwam voor het ijsbad maar kreeg zoveel meer. Ik heb als "control freak" mogen en kunnen ervaren wat los laten is. Ik kwam figuurlijk in een warm bad terecht.
De ademhalingsoefeningen waren goed begeleid, en hadden verbazingwekkende resultaten. We deden een leuk spel tussendoor, lekker buiten in het zonnetje, wat de sfeer nog gezelliger maakte.
Gisteren workshop gedaan bij Rene Valk: Wim Hof methode. Het was een super gave workshop. Ik heb het als zeer magisch ervaren.
Als kind speelde ik graag buiten om dan aan het eind van de dag met rode blos op mijn wangen thuis te komen. Als volwassene sport ik graag. Mezelf fysiek uitdagen. Die uitdaging en het blije-kind-gevoel hervind ik bij Natuurlijk Sportief. Spelenderwijs alle spiergroepen trainen, zonder prestatiedwang. Helemaal jezelf kunnen zijn. Lachen, lol maken, plezier beleven, én daarmee topfit worden. Dát maakt Natuurlijk Sportief voor mij de allerleukste manier om lekker fysiek bezig te zijn.
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden