Winterwandeling

Winterwandeling

Kou is je vriend, niet je vijand. ‘Good old’ Hippocrates wist het al. De huidige wetenschap weet het nu ook. Kou beïnvloedt je immuunsysteem en verbetert je weerstand.

Toch is het voor veel mensen moeilijk om zich eraan over te geven. Daarom gaat René je voor. Koude training moet je ervaren. Koud afdouchen is een mooi begin. Wie weet hoe ver je gaat, als je het positieve effect ervan merkt. De 1e Winterwandeling van Nederland.

We lopen in korte broek en t-shirt (optioneel). ca 5 km. Wim Hof style, met uitleg en oefeningen om het lichaam te versterken. Deelname is kosteloos incl. evaluatie. Meenemen: jas en/of trui, (in rugzak, oid) Start en Finish in Langedijk.

Bekijk ook

Certified Instructor Denise Kielholtz in een IJsbad tijdens een Wim Hof Fundamentals Workshop met fotoshoot
BEKENDE NEDERLANDERS BIJ RENÉ IN BAD

Bekende Nederlanders bij René in bad

6 bekende Nederlanders stapten bij René Valk in het ijsbad

Follow Me Modules met René Valk
FOLLOW ME MODULES

Follow Me Modules

Één aanspreekpunt voor jouw totale vitaliteit
Van voeding naar beweging tot aan mentale gezondheid.

Buiten Spelen met NatuurlijkSportief Alkmaar
NATUURLIJKSPORTIEF

NatuurlijkSportief

Vergeet alles wat je weet over sport

Ervaringen van anderen

Fantastische ervaring om nooit te vergeten! René en Nancy werken goed samen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooie afwisseling en fijne gesprekken met zowel de coaches als de andere deelnemers. Ook de verzorging in Fort Beemster was top! Een hele veilige setting en uitnodigende sfeer!
Rene heeft het hele team van New Female Leaders een geweldige training gegeven. Zijn aanpak is professioneel, van goede kwaliteit en hij stelt iedereen goed op zijn/haar gemak.
De ademhalingsoefeningen waren goed begeleid, en hadden verbazingwekkende resultaten. We deden een leuk spel tussendoor, lekker buiten in het zonnetje, wat de sfeer nog gezelliger maakte.
Ik weet nu precies, hoe of het werkt om je lijf in goede conditie te houden. Een goede gezondheid is een zeer kostbaar geschenk.
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden