Wim Hof trainer

Wim Hof Travel met René Valk Certified Instructor

Maak een afspaak

Meer weten over Wim Hof trainer?

Stuur een mail:

Enthousiast!

Wim Hof trainer- Wim Hof trainer Alkmaar


René Valk is een gecertificeerde Wim Hof trainer uit Alkmaar, Nederland. Hij heeft deelgenomen aan diverse trainingen en workshops van Wim Hof zelf en is opgeleid om de Wim Hof Methode aan anderen te leren. De Wim Hof Methode omvat ademhalingstechnieken, koude-expositie en meditatie. Het doel van deze methode is om de gezondheid en het welzijn van het lichaam en de geest te verbeteren. Het is bewezen dat deze methode kan helpen bij het verminderen van stress, angst en depressie en kan bijdragen aan het verbeteren van het immuunsysteem, de bloedcirculatie en de algehele gezondheid.


René Valk zijn Wim Hof workshops zijn bedoeld voor mensen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. In zijn workshops leert René de deelnemers de ademhalingstechnieken en hoe ze deze kunnen gebruiken om de koude-expositie beter te weerstaan. Hij leert ook hoe de Wim Hof Methode kan helpen bij het verbeteren van de mentale en fysieke gezondheid. René is een zeer ervaren trainer en heeft al vele mensen geholpen om de voordelen van de Wim Hof Methode te ervaren. Zijn workshops zijn populair en worden zeer goed beoordeeld door deelnemers.
Als je geïnteresseerd bent in het leren van de Wim Hof Methode en het ervaren van de voordelen ervan, dan is René Valk de perfecte Wim Hof trainer om mee te beginnen. Dus als je op zoek bent naar een Wim Hof trainer uit Alkmaar die je kan helpen om de Wim Hof Methode te leren en te integreren in je dagelijks leven, dan is René Valk de juiste persoon om mee te werken.


Bekijk de agenda van René Valk voor de aankomende workshops!

Bekijk ook

Certified Instructor Denise Kielholtz in een IJsbad tijdens een Wim Hof Fundamentals Workshop met fotoshoot
BEKENDE NEDERLANDERS BIJ RENÉ IN BAD

Bekende Nederlanders bij René in bad

6 bekende Nederlanders stapten bij René Valk in het ijsbad

Certified Instructor Wim Hof fundamentals workshop
WIM HOF WORKSHOPS

Wim Hof Workshops

Happy, Healty and Strong live, voelen is begrijpen. Je leert alles op het gebied van ademhaling, koude en mindset.

Certified Instructor Wim Hof Weekend met René Valk
WIM HOF WEEKEND

Wim Hof Weekend

Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode tijdens een Magisch Weekend in de Ardennen!

Ervaringen van anderen

het was een zeer waardevolle middag. Een fijne locatie, een fijne, gezellig een veilige sfeer. Rene vind verbinding erg belangrijk en dat heeft hij ook zeker gecreeerd.
De ademhalingsoefeningen waren goed begeleid, en hadden verbazingwekkende resultaten. We deden een leuk spel tussendoor, lekker buiten in het zonnetje, wat de sfeer nog gezelliger maakte.
Het hoogtepunt was uiteraard het ijsbad. Wat leuk is, is dat we zelf het bad vulden met ijs, waardoor je echt toewerkt naar het ijsbad zelf, je maakte zelf echt deel uit van het hele proces.
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden