Wim Hof Travel - Slovenië

WHM Travel met René Valk Certified Instructor

Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode tijdens deze week in de prachtige natuur van Slovenië

Buiten zijn, reizen en avonturieren – het zit in onze natuur. Maar het leven van vandaag speelt zich steeds meer binnen af, wordt alsmaar digitaler en meer dan ooit zijn we gewend aan comfort en gemak.

Het lijkt wel of we vergeten zijn waar we vandaan komen. Daarom maken we de wildernis weer toegankelijk. We helpen je met een wilder leven, want natuur daagt je uit, houdt je weerbaar en fris.

Wim Hof instructeur René Valk en Rewild wildernisgids Marie-Louise combineren best of both worlds in de natuur van Slovenië. We gidsen je door een leerzame ‘terug-naar-je-natuurervaring’ vol met wildernisbeleving en verschillende fysieke & mentale uitdagingen – gezamenlijk als team maar ook alleen.

In het sprookjesachtige wilde Triglav Nationaal Park zorgen we dat Wim Hof elementen het beste tot hun recht komen. Actie en stilstaan wisselen elkaar af: dippen in ijskoude rivieren en watervallen, mooie hikes in het natuurgebied, ademhalingsoefeningen, een uitdagende canyoningroute en actieve sportieve sessies. Een ijskoude adembenemende ervaring.

Download flyerAgenda bekijken en boeken

Bekijk ook

Certified Instructor Denise Kielholtz in een IJsbad tijdens een Wim Hof Fundamentals Workshop met fotoshoot
BEKENDE NEDERLANDERS BIJ RENÉ IN BAD

Bekende Nederlanders bij René in bad

6 bekende Nederlanders stapten bij René Valk in het ijsbad

Certified Instructor Wim Hof Advanced Workshop met René Valk
WIM HOF ADVANTAGE WORKSHOP

Wim Hof Advantage Workshop

Wim Hof workshop
voor gevorderden

Certified Instructor Wim Hof Weekend met René Valk
WIM HOF WEEKEND

Wim Hof Weekend

Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode tijdens een Magisch Weekend in de Ardennen!

Ervaringen van anderen

Gisteren workshop gedaan bij Rene Valk: Wim Hof methode. Het was een super gave workshop. Ik heb het als zeer magisch ervaren.
Fantastische ervaring om nooit te vergeten! René en Nancy werken goed samen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooie afwisseling en fijne gesprekken met zowel de coaches als de andere deelnemers. Ook de verzorging in Fort Beemster was top! Een hele veilige setting en uitnodigende sfeer!
Ik werk als vrachtwagenchauffeur en om fit te blijven begon ik met hardlopen ‘’maar alleen hardlopen is zo saai. Wat wij doen is absoluut niet statisch.’’ Het geeft heel veel voldoening om iedere week op deze manier te sporten. Kijk wereldkampioen hoeven we niet te worden dus de lat ligt niet te hoog
Bij NatuurlijkSportief kan ik even lekker onladen op een fijne en losse manier. Omdat mijn werk in de hoscipe best serieus is, heb ik daar echt behoefte aan. Daarnaast fiets ik veel maar hier draait het echt om gekkigheid en pret. Dat is een meerwaarde en gewoon ontzettend leuk. Daarnaast blijf je er lekker fit bij omdat je echt alle spieren in je lichaam gebruikt.
Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden