Wim Hof Advantage Workshop

Wim Hof Advanced Workshop met René Valk Certified Instructor

Als je al enige ervaring hebt met de Wim Hof Methode - misschien heb je deelgenomen aan een van onze live-evenementen of gebruik je de WHM-app voor je dagelijkse ademhalingsoefeningen - maar je wilt graag wat dieper gaan met behulp van professionele begeleiding, dan is een Gevorderde Workshop misschien precies wat je zoekt.

Met een basisniveau van bekendheid met de WHM stelt de instructeur een programma samen met meer geavanceerde technieken, geschikt voor deelnemers die niet terughoudend zijn ten opzichte van een ijsbad van maximaal 10 minuten. Je kunt bijvoorbeeld een duik nemen in een natuurlijke ijskoude stroom of deelnemen aan een ademhalingssessie bestaande uit verschillende opeenvolgende rondes. Het doel hierbij is zoals altijd niet roekeloosheid, maar zorgvuldige, nieuwsgierige verkenning.

Een Gevorderde Workshop biedt dezelfde kleinschalige intimiteit als een Fundamentals Workshop, met dezelfde nauwe persoonlijke aandacht die essentieel is bij het verkennen van de diepten van lichaam en geest. De instructeur kan de workshop ook verrijken met een persoonlijk tintje op basis van hun specialisatie, zoals yoga, meditatie of livemuziek. Bij deze diepere verkenningen kan het verbinden met de energie van de instructeur nuttig zijn. Je kunt altijd de biografieën van instructeurs bekijken om een idee te krijgen van hoe ze zich verhouden tot de Wim Hof Methode en om te zien of hun verhaal en aanpak je aanspreken.

Bekijk ook

Follow Me Modules met René Valk
FOLLOW ME MODULES

Follow Me Modules

Één aanspreekpunt voor jouw totale vitaliteit
Van voeding naar beweging tot aan mentale gezondheid.

Certified Instructor Wim Hof Weekend met René Valk
WIM HOF WEEKEND

Wim Hof Weekend

Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode tijdens een Magisch Weekend in de Ardennen!

Certified Instructor Wim Hof 1-op-1 met René Valk
WIM HOF 1 OP 1

Wim Hof 1 op 1

Boek een Wim Hof Privé-sessie met René

Ervaringen van anderen

Ik kwam voor het ijsbad maar kreeg zoveel meer. Ik heb als "control freak" mogen en kunnen ervaren wat los laten is. Ik kwam figuurlijk in een warm bad terecht.
Ik heb niets aan te merken, enige opmerking is dat ik iedereen aanraadt dit eens te gaan ervaren!
- Inge
het was een zeer waardevolle middag. Een fijne locatie, een fijne, gezellig een veilige sfeer. Rene vind verbinding erg belangrijk en dat heeft hij ook zeker gecreeerd.
Het hoogtepunt was uiteraard het ijsbad. Wat leuk is, is dat we zelf het bad vulden met ijs, waardoor je echt toewerkt naar het ijsbad zelf, je maakte zelf echt deel uit van het hele proces.

Hoe ging het boeken?

WHM Fundamentals Workshop 28 oktober 2023

Super!

Bedankt voor jouw boeking / reservering!
Ik zie je graag!

Met "koude" en warme groet,

René Valk

Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden