Wim Hof Weekend

Wim Hof Weekend met René Valk Certified Instructor

Ontdek de kracht van de Wim Hof Methode tijdens een Magisch Weekend in de Ardennen!

Ben jij klaar om dieper in de wereld van de Wim Hof Methode te duiken? Wil je de voordelen van deze unieke methode volledig ervaren en tegelijkertijd genieten van de adembenemende schoonheid van de Ardennen? Dan is het Wim Hof Weekend met René Valk de perfecte gelegenheid voor jou. We nemen je mee op een reis naar de Ardennen, waar je de kracht van de Wim Hof Methode zult ontdekken en alles te weten komt over dit inspirerende weekend.

Wandelen tijdens WHM Travel Weekend met René Valk

Wat is het Wim Hof Weekend?

Het Wim Hof Weekend biedt een diepgaande verkenning van de Wim Hof Methode. Tijdens deze twee en een halve daagse ervaring worden alle aspecten van de methode uitgebreid behandeld. Het is veel meer dan een reguliere workshop; het is een diepgaande duik in de wereld van koudetherapie, ademhalingstechnieken en de fysiologische mechanismen die deze methode zo krachtig maken.

Wim Hof Trainer René Valk

René Valk is een gerespecteerde en gecertificeerde Wim Hof Method Instructor die zijn passie voor de methode graag met anderen deelt. Zijn diepgaande kennis en jarenlange ervaring maken hem de ideale gids voor jouw Wim Hof Weekend-avontuur. René staat bekend om zijn enthousiasme en toewijding aan het helpen van deelnemers om hun grenzen te verleggen en hun fysieke en mentale welzijn te verbeteren.

De Magie van de Ardennen

Slapen tijdens WHM Travel Weekend met René Valk

Het Wim Hof Weekend vindt plaats in de betoverende omgeving van de Ardennen. Dit natuurlijke landschap biedt de ideale setting voor jouw reis naar zelfontdekking en persoonlijke groei. De dichte bossen, valleien en kalme rivieren van de Ardennen zorgen voor een perfecte omgeving om één te worden met de natuur en je innerlijke kracht te ontketenen.

Overnachten in de Natuur

Voor een echt authentieke ervaring nodigen we je uit om te overnachten in de prachtige natuur van de Ardennen. Leg je slaapzak neer op de grond onder de schitterende sterrenhemel of kies ervoor om in een comfortabele hangmat te slapen, wiegend op het ritme van de natuur. Ook hebben we een prachtige blokhut tot onze beschikking en alles is op basis, back to basics. Dit is niet alleen een kans om jezelf te verbinden met de elementen, maar ook om te ervaren hoe een eenvoudige slaapomgeving je diepe rust kan brengen.

Kampvuur tijdens WHM Travel Weekend met René Valk

Onze buitenkeuken

Tijdens het Wim Hof Weekend worden we één met de natuur, niet alleen door te overnachten, maar ook door ons voedsel zelf buiten te bereiden en te koken op ons eigen gemaakte kampvuur. Samen zullen we de basisvaardigheden van het bereiden van voedsel leren, zoals het maken van vuur en koken in de buitenlucht. Wellicht vinden we nog wat eetbare paddestoelen of planten en bessen in de omgeving, wat een geweldige kans is om je kennis van de natuur te vergroten en te leren hoe je kunt overleven met minimale middelen.

Klein en Intiem

Het Wim Hof Weekend is bewust beperkt tot een kleine groep van maximaal 15 deelnemers, wat zorgt voor een intieme en persoonlijke sfeer. René Valk zorgt ervoor dat je de aandacht en feedback krijgt die je nodig hebt, afgestemd op jouw unieke behoeften en doelen. Of je nu een doorgewinterde beoefenaar bent of nieuwsgierig bent naar wat de Wim Hof Methode te bieden heeft, dit weekend heeft voor iedereen iets te bieden.

Schrijf je nu in voor het Wim Hof Weekend

Ben je klaar om de kracht van de Wim Hof Methode te ervaren en de schoonheid van de Ardennen te ontdekken? Wacht niet langer! Schrijf je nu in voor het Wim Hof Weekend met René Valk!

Download flyerAgenda bekijken en boeken

Bekijk ook

Wim Hof 1-op-1 met René Valk
WAAROM EEN IJSBAD

Waarom een IJsbad

Waarom een ijsbad goed voor je is

Certified Instructor Wim Hof Travel met René Valk
WIM HOF TRAINER

Wim Hof trainer

René is WHM Certified Instructor

Certified Instructor Wim Hof 1-op-1 met René Valk
WIM HOF 1 OP 1

Wim Hof 1 op 1

Boek een Wim Hof Privé-sessie met René

Ervaringen van anderen

Ik weet nu precies, hoe of het werkt om je lijf in goede conditie te houden. Een goede gezondheid is een zeer kostbaar geschenk.
Fantastische ervaring om nooit te vergeten! René en Nancy werken goed samen en zorgen voor een onvergetelijke dag. Mooie afwisseling en fijne gesprekken met zowel de coaches als de andere deelnemers. Ook de verzorging in Fort Beemster was top! Een hele veilige setting en uitnodigende sfeer!
Het hoogtepunt was uiteraard het ijsbad. Wat leuk is, is dat we zelf het bad vulden met ijs, waardoor je echt toewerkt naar het ijsbad zelf, je maakte zelf echt deel uit van het hele proces.
De ademhalingsoefeningen waren goed begeleid, en hadden verbazingwekkende resultaten. We deden een leuk spel tussendoor, lekker buiten in het zonnetje, wat de sfeer nog gezelliger maakte.

Hoe ging het boeken?

WHM Fundamentals Workshop 28 oktober 2023

Super!

Bedankt voor jouw boeking / reservering!
Ik zie je graag!

Met "koude" en warme groet,

René Valk

Memoji
René Valk Logo

Renévalk.com

Postadres: Oosterstraat 50
1723WK Noord-Scharwoude

KVK: 74539035
BTW: NL184914978B01

privacyverklaring
algemene voorwaarden